Menu Sluiten

Oplossingen Baardagaam Reptiel

Uw leverancier voor terraria en palludaria. Stipt onderhoud gegarandeerd. Zorg voor een aangename sfeer in de lobby of uw wachtkamer. 100% aftrekbaar als bedrijfsonkost, indien van toepassing in de werkomgeving.

Ontdek de wereld van reptielen bij Amfibia

Verheug u op een spannende reis door de wereld van de reptielen, exotische dieren en insecten bij Amfibia, dé toonaangevende speciaalzaak voor gifkikkers, boomkikkers, hagedissen, kameleons, schildpadden en nog veel meer, strategisch gelegen tussen Antwerpen en Mechelen. Wij hebben alles in huis om de hartstocht van elke reptielenliefhebber te doen oplaaien. Als passievolle kenners in het veld, staat ons vakkundig team steeds klaar om u met plezier uitleg en advies te geven over onze uitgebreide collectie.

Nieuwe ontdekkingen elke week bij Amfibia

In onze winkel valt er altijd iets te beleven. Elke week verwelkomen we nieuwe dieren en exotische planten, zodat onze klanten telkens kunnen uitkijken naar nieuwe ontdekkingen. Bovendien zijn we goed bereikbaar, met ruime parkeermogelijkheden en zelfs open op zondag, ideaal dus voor een leerrijk familie-uitstapje. En laten we vooral niet vergeten: Amfibia is ook verdeler geworden van Nekton gecko voeding, een kwaliteitsvol product dat perfect van pas komt voor uw gekko”s.

Meer dan alleen verkoop bij Amfibia

Maar onze service gaat verder dan alleen de verkoop. Voor diegene die thuis een eigen exotisch paradijs willen creëren, hebben we een assortiment inrichtingsmateriaal, terraria, en paludaria. Sterker nog, als je bij ons een paludarium aankoopt, richten we deze zelfs gratis voor jou in! Je betaalt alleen voor het materiaal. Een aanbod dat net zo uniek is als onze winkel zelf.

Bezoek Amfibia voor een unieke ervaring

Kortom, Amfibia is de plek voor iedereen met een voorliefde voor reptielen en amfibieën. Kom gerust langs om rond te neuzen in onze winkel, of neem een kijkje op onze informatieve website voor meer details over ons aanbod. Bij Amfibia streven we ernaar om de beste ervaring te bieden aan elke klant – zowel in onze winkel, als op onze website. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

8734767
8734767

Meer info

tags: Aankoop Reptielen – Baardagaam Reptiel – Dierenwinkel – Hoe Ziet Een Baardagaam Eruit – Reptielen – 

Wenst u meer info over oplossingen baardagaam reptiel kijk dan vlug op http://www.amfibia.be | Oplossingen Baardagaam Reptiel

Alles over Baardagamen

Heb je ooit overwogen een baardagaam als huisdier te nemen? Deze fascinerende reptielen zijn niet alleen uniek, maar ook relatief eenvoudig te verzorgen. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over baardagamen, met handige tips van AMFIBIA, jouw expert in reptielverzorging.

Wat is een Baardagaam?

Baardagamen zijn middelgrote hagedissen die oorspronkelijk uit Australië komen. Ze danken hun naam aan de ´baard´ van stekels die ze onder hun kin kunnen uitzetten, vooral wanneer ze zich bedreigd voelen. Deze vriendelijke dieren hebben een rustig temperament en zijn bekend om hun nieuwsgierige en tamelijk sociale aard. Dat maakt hen perfect voor zowel beginnende als ervaren reptielliefhebbers.

Verzorgingstips voor je Baardagaam

Het verzorgen van een baardagaam is niet bijzonder moeilijk, maar vereist wel specifieke aandachtspunten. Ze hebben bijvoorbeeld een terrarium nodig dat groot genoeg is en waarin de temperatuur en luchtvochtigheid goed gereguleerd kunnen worden. Een warmtelamp is essentieel om hen te helpen bij het reguleren van hun lichaamstemperatuur.

Qua voeding zijn baardagamen omnivoren, wat betekent dat ze zowel plantaardig als dierlijk voedsel eten. Jonge baardagamen eten meer insecten zoals krekels en meelwormen, terwijl volwassen dieren meer groenten en fruit kunnen gebruiken. Het is cruciaal om hen een gebalanceerd dieet aan te bieden om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Een ander belangrijk aspect van de verzorging is het sociaal interactief blijven met je baardagaam. Ze waarderen menselijke interactie tot op zekere hoogte en kunnen zelfs herkennen wie hen verzorgt! Regelmatige, zachte hantering kan helpen om jullie band te versterken en stress bij het dier te verminderen.

Ondersteuning van AMFIBIA

Bij AMFIBIA begrijpen we hoe belangrijk het welzijn van jouw huisdier is. Daarom bieden we niet alleen alle benodigde producten voor de optimale verzorging van baardagamen, maar geven we ook deskundig advies op maat. Of je nu beginner bent of al jarenlang liefhebber, wij staan klaar om jou te ondersteunen in elke stap van de verzorging van jouw reptiel.

Onthoud dat het welzijn van je baardagaam sterk afhangt van hoe goed je geïnformeerd bent over de juiste verzorgingsmethodes. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor al je vragen of bezoek onze website voor meer informatie over de fantastische wereld van reptielenverzorging!

Dus, ben je klaar om een baardagaam aan jouw familie toe te voegen? Met de juiste kennis en ondersteuning van AMFIBIA wordt het houden van deze boeiende dieren een geweldige ervaring die zowel verrijkend als plezierig kan zijn!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Oplossingen baardagaam reptiel

!–StopPubText–>.